Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasya

    nagyúr

    válasz Kasya #5780 üzenetére

    Összeraktam a SecretLab Titant. Szerelem első ráüléstől!

    A doboz jól összerakott volt, az elemek nem nyomták egymást. Minden alkatrész külön zárt csomagolásban, rajta, hogy "elemenként átnézve". Féltem tőle, hogy lesznek apró cseprő hibák, de nem találtam egy hajszálkarcot sem, vagy egy kilógó cérnafoltot.

    A szék kemény (nekem ez kimondottan imponál). A honlapon megadott méretek kiválóan passzolnak. 189cm magasságomhoz a max ülésmagasság tökéletes, papucsban (vastag Scholl), tehát kicsit lejjebb is engedhetném.
    A háttámla a kényelmes határérétken kívülig állítható, szóval nem tudok belekötni. A deréktámla szuper, a lágy kattanások jó visszajelzést adnak.
    Csendes, meg sem mukkan (a görgő sem).
    Félelmem volt még, hogy a szövet miatt esetleg csúszos lesz, de nem az. Az ülésén is jól hátra lehet ülni.
    Szintén aggódtam, hogy a csuklótámasz kemény lesz, mert azt mondták a YT tesztekben, hogy nem olyan puha, mint a NC. Kellemesen csalódtam itt is.

    Hallottam YT tesztekben, hogy autós ülésekhez hasonlítják a NC-rel együtt. Én azt mondanám, hogy egy autós ülés irodai használatra terezve.

    Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat, most jó pár évre a kedvemre tettetek! :R

    Az, hogy mennyire gyorsan fogom kiülni, már más kérdés... Ha az Ikea Markus kibírt közel 8 évet (és most továbbadom még másnak), akkor remélem ez is kibír ennyit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák