Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
A széket keresem. Egyszer szeretnék rá költeni, ezért mondhatni nem számít a pénz (nem, nem anyu fogja fizetni, dolgozó ember vagyok és hajlandó vagyok félre tenni egy komolyabb összeget rá). Mivel programozó és gamer is vagyok ezért nyilván sokat ülök gép előtt, ezért sem sajnálom rá a lét.
Azt már eldöntöttem, hogy DX Racer lesz, csak azt nem tudom melyik legyen. A hivatalos EU holnapon rengeteg féle-fajta van. Odáig eljutottam, hogy a King az testes embereknek van. Nos én nem vagyok az (175 cm-72 kg) de szeretem az extra kényelmet ezért is gondolkodom a King-ben. Na meg persze arra is gondoltam, hogy ha méretesebb embereknek való széket veszek tovább tart mivelhogy az alapból strapabíróbb (nem tudom, hogy ez így hülyeség-e csak így gondolom).Arról esetleg van valakinek tapasztalata, hogy mondjuk fél évi használat után nem kezd-e el nyikorogni a szék?
Azok akik DX Racert vettek mi alapján választották az adott modellt? Én nem szeretnék X típust venni azért mert csak az van éppen a boltban de még az akciózás sem igazán érdekel (persze nem gond ha olcsóbban jutok hozzá
).Azt szerettem volna még kérdezni, hogy itthon hol lehet DX Racer székeket találni-kipróbálni? Pár típusba beletennék a hátsóm mielőtt megvenném és az alapján szeretnék dönteni de erre kevés esélyt látok, hogy találok ilyet pláne helyben. (budapesti ajánlások is jöhetnek mivel néha arrafelé is megfordulok, de főképp Debrecenben tudnék nézelődni)
Előre is köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
LLKobe