Hirdetés
- Egér probléma
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Ma megnéztem jó pár széket. Voltak az Office Plázában és az Irodabutikban is. 100 Ft alatt nézelődöm.
OP-ben ezeket néztem meg: Chairman 769, Chairman 726, Oklahoma, Forte-Tune-Kentucky, Lexington, Ufo X-Tra + pár számomra noname gamer szék.
- Chairman 769: nagy reményekkel ültem bele, mert volt aki ajánlotta. Eléggé testre szabható, de nekem hirtelen nem volt meg benne a kényelmes pozíció. Nem volt rossz, de nem éreztem benne ülve semmi rendkívülit. A 2 karfa nekem túl távoliaknak tűntek és alánézve nem is lehet beljebb állítani őket, hanem inkább még kijjebb ami furcsa.
- Chairman 726: olyan fura műanyag érzetű szék volt, az alsó deréktámasz (?) nem támasztott semmit. Nem jött be.
- Oklahoma: többen ajánlották a fórumról. Nekem nem jött be, főleg azért, mert a fejtámla lötyögött. Az eladó szerint mind ilyen, így ezen része nem túl hasznos.
- Forte, Tune, Kentucky: olcsóbb fejtámlás székek. Érezhetően gyengébbek, mint a fentiek. Több műanyag rész, kevesebb beállítási lehetőség.
Ufo X-Tra: nekem kényelmetlen volt
- Lexington: hálós támla, hálós ülőlap, rengeteg beállítás, fejtámla stb.. Ez volt számomra a legkényelmesebb. 3 év garancia van rá. Ha ebből a boltból vennék széket, akkor ezt venném.
- Gamer székek: rövidtávon a párnás deréktámasz, illetve fejtámasz jobbnak tűnt, mint a fenti székek többségének verziója. Amitől tartok az a PU bőr. Nem tudom mennyire rohadnék bele.Irodabutikban: Emagra X5 variánsok, Emagra X8 variánsok
Mindkettő jó volt, az X5 többet tud, több dologgal tuningolható, így az ára is ennek a leghúzósabb... Nem tudom szánnék-e ennyit székre. 5 év garancia van rájuk.Gamer szék: Mindenképp el kell mennem mondjuk a Pixelbe, hogy milyen a többi.
Ami fontos: nem tudja valaki Pesten hol lehet kipróbálni Noblechairs Epic és Icon székeket. Ezeket tudnám jó áron megvenni. Többszörös év gamer széke győztesek, feltételezem nem ok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Egér probléma
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest