Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Land

veterán

Ma megnéztem jó pár széket. Voltak az Office Plázában és az Irodabutikban is. 100 Ft alatt nézelődöm.

OP-ben ezeket néztem meg: Chairman 769, Chairman 726, Oklahoma, Forte-Tune-Kentucky, Lexington, Ufo X-Tra + pár számomra noname gamer szék.

- Chairman 769: nagy reményekkel ültem bele, mert volt aki ajánlotta. Eléggé testre szabható, de nekem hirtelen nem volt meg benne a kényelmes pozíció. Nem volt rossz, de nem éreztem benne ülve semmi rendkívülit. A 2 karfa nekem túl távoliaknak tűntek és alánézve nem is lehet beljebb állítani őket, hanem inkább még kijjebb ami furcsa.
    - Chairman 726: olyan fura műanyag érzetű szék volt, az alsó deréktámasz (?) nem támasztott semmit. Nem jött be.
    - Oklahoma: többen ajánlották a fórumról. Nekem nem jött be, főleg azért, mert a fejtámla lötyögött. Az eladó szerint mind ilyen, így ezen része nem túl hasznos.
    - Forte, Tune, Kentucky: olcsóbb fejtámlás székek. Érezhetően gyengébbek, mint a fentiek. Több műanyag rész, kevesebb beállítási lehetőség.
    Ufo X-Tra: nekem kényelmetlen volt
    - Lexington: hálós támla, hálós ülőlap, rengeteg beállítás, fejtámla stb.. Ez volt számomra a legkényelmesebb. 3 év garancia van rá. Ha ebből a boltból vennék széket, akkor ezt venném.
    - Gamer székek: rövidtávon a párnás deréktámasz, illetve fejtámasz jobbnak tűnt, mint a fenti székek többségének verziója. Amitől tartok az a PU bőr. Nem tudom mennyire rohadnék bele.

Irodabutikban: Emagra X5 variánsok, Emagra X8 variánsok
    Mindkettő jó volt, az X5 többet tud, több dologgal tuningolható, így az ára is ennek a leghúzósabb... Nem tudom szánnék-e ennyit székre. 5 év garancia van rájuk.

Gamer szék: Mindenképp el kell mennem mondjuk a Pixelbe, hogy milyen a többi.
    Ami fontos: nem tudja valaki Pesten hol lehet kipróbálni Noblechairs Epic és Icon székeket. Ezeket tudnám jó áron megvenni. Többszörös év gamer széke győztesek, feltételezem nem ok nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák