Hirdetés
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
sanya53 #2792 üzenetére
Amikor vettem, kb onnantól jött be hogy 2 év garit vállal a a Pixel is nem csak 1 évet. Előtte azért gondolkoztam rajta sokáig mert közel 100k volt és 1 év gar hát nem túl biztató, de akkoriba változott a gari 2 évre aztán utána már minden gondolkodás nélkül megvettem.
Deréktámaszt nem használom mert túl kényelmetlen, viszont a nyaktámasz nagyon jó.
Külön jó hogy lehet állítani a karfa magasságát mert IKEA MALM asztalom van, és a karfa legfelső állásába pont kényelmesen tartja az alkarom szóval hibátlan ebből a szempontból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest