- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Scarletiel #7369 üzenetére
&Ispy
Köszi!
Szokni kell még kicsit mert keményebb a párnázása mint a AK Racing Player székemnek, illetve azt is szokni kell hogy az ülőlap eleje fentebb van mint ahol a fenekem van, tehát hátrafelé dől jobban. Legalábbis jobban mint az AK Racing.
Ezen kívül egy szavam nem lehet a Hero székre, hibátlan minőségre meg minden másra is. Könnyű volt összeszerelni, pluszba maradtak meg csavarok amit furcsállok hogy nem számoltak ki pontosan.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Noblechairs Hero széknél ugye normális jelenség hogy alapból előre hátra egy nagyon picit lötyög a szék úgymond? Gondolom ez a billenőfunkció megoldása miatt lehet.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Közbe úgy néz ki hogy lassan kezd megoldódni az AK Racing-es repedt csillagláb dolog. Pixel válaszát még várom hogy tudnak-e szerezni, ha nem akkor irány a [link] Csontra ugyanaz a mérete mint a gyári csillag az AK Racing székhez.
Illetve mellette görgőtől kezdve gázliftig hintamechanikáig bezárólag mindent lehet kapni ennél a cégnél.
Szóval ha bármilyen gondotok lenne akkor a https://szekszerviz.hu oldalról mindent be lehet szerezni.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252 #3545 üzenetére
Nos meg is lett a hiba oka amiért előre dőlt a szék. Eddig valószínű csak repedés lehetett rajta, de nemrég megadta magát a fém (2 lábnál is ez van).
Pedig 100 környéke vagyok +-2kg, ez a szék meg 150kg-ig jó elvileg. Az hogy itt a tövénél eltörik az normális jelenségnek tekinthető szerintetek? Egy több mint 3 éves székről van szó.
El se tudom képzelni mekkora cumi lesz leszedni a csillagot a gázrugóról.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz
Synthwave #3601 üzenetére
Van mit megbeszélni akkor az Officeplázával! Nem tudom hogy csak én vagyok-e így vele, de alapból bemutató darabból semmit sem veszek meg, tök mindegy hogy az egy mosógép, vagy hűtő, nem kell olyan termék amit már százan összetapiztak, én akarom elsőnek a gyártósorról legurulva megtenni. Ráadásul még kedvezményt sem kaptál, pedig általában bemutató darabnál szoktak adni a különböző termékekre.
Tsebacsi
Én a helyedben megpróbálkoznék egy AK Racing Player székkel. Nagyon szeretem ezt a széket, rettentő jól el van találva! Pixel-nél vettem több mint 3 éve, és most van az hogy a görgők kezdik magukat megadni (186/100 vagyok) de elfogadható a súlyom miatt (sajnos). Amúgy a gázrugó meg az egész mechanika hibátlan, évek óta ugyanaz a magasság, és nem ment le 1cm-t sem!
Ha jól emlékszem ez a Player szék van kitalálva a nagyobb darab embereknek, mert a többinek az ülőlapja keskenyebb. A bőr is hibátlan rajta, illetve elég hihetetlen számomra, de egyetlen 1 kopásnyomot sem találtam rajta! Pedig melóból hazaérek aztán órákat ülök benne, ahogy hétvégén is nagyon sokat használom. Szóval ez a szék megért minden egyes ft-ot! Viszont mindenképp vásárlás előtt próbáld ki, Pixel-nél egy csomó szék ki van állítva, ott ki tudod őket próbálni (persze csak ha lecseng a vírus helyzet, most zárva vannak). Próba nélkül ne vegyél széket semmiképpen sem.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Nem tudjátok véletlenül hogy itthonról honnan tudnék venni AK Racing székhez kerék szettet? Olyan kellene mint ami gyárilag járt hozzá, de sehol se találok. Pixel-nek írtam miatta de nem válaszolnak, szóval meg vagyok lőve. De hátha van olyan bolt ahol kapható, de a google valamiért nem listázza ki.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy közel 3.5 éves Akracing Player székem. Azt vettem észre a legutóbbi 1 hétben hogy amikor mozgok vele előre hátra, akkor sok esetben olyan mintha a szék előre akarna billenni. Csavaroktól kezdve mindent átnéztem, és sehol se láttam semmi.
Viszont jobban megnézve 2 vagy 3 kerék úgy csinál amikor mozgok a székkel mintha ki akarna törni. Kiszedtem, de semmit se láttam hogy el lenne törve vagy repedve, viszont kézzel mozgatva eléggé mozog.
Lehetséges hogy egy új kerék szett megoldaná ezt a gondot, vagy a "csillaggal" lehet valami?
Karcolom a 100kg-ot, szóval terhelve van azért.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz
sanya53 #2792 üzenetére
Amikor vettem, kb onnantól jött be hogy 2 év garit vállal a a Pixel is nem csak 1 évet. Előtte azért gondolkoztam rajta sokáig mert közel 100k volt és 1 év gar hát nem túl biztató, de akkoriba változott a gari 2 évre aztán utána már minden gondolkodás nélkül megvettem.
Deréktámaszt nem használom mert túl kényelmetlen, viszont a nyaktámasz nagyon jó.
Külön jó hogy lehet állítani a karfa magasságát mert IKEA MALM asztalom van, és a karfa legfelső állásába pont kényelmesen tartja az alkarom szóval hibátlan ebből a szempontból is.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz
sanya53 #2790 üzenetére
Ha nekem szólt a kérdés akkor erről van szó - http://pixel.hu/akracing-player-zold-fekete.html
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
2 éve vásároltam egy AK Racing Player széket, úgyhogy most már tudok róla nyilatkozni hogy milyen. Napi szinten használom jó pár órát, illetve hétvégente még többet. És azt kell hogy mondjam jó pár elfogyasztott bőr/műbőr szék után hogy idáig ez a szék a leges legjobb amivel találkoztam. Konkrétan így 2 év távlatából ha egymás mellé raknám a sajátomat meg egy zsír új széket ami most volt kibontva, nem lehet megállapítani hogy melyik volt 2 évet használva.
Kopás nem csak a műbőrön de sehol máshol nincsen, pedig lassan 100kg környékén járok szóval terhelem rendesen.
Viszont aki szék vásárlásán töri a fejét mindenképp próbálja ki a kiválasztottat! Én a Pixelbe vettem, és ott jó sok szék ki van állítva így jól be tudtam lőni hogy melyik lesz az igazi. Amúgy AK Racing-nél talán ez a szék van legjobban azoknak tervezve akik nem 60kg-ot nyomnak. Legalábbis mikor vásárlás előtt álltam akkor erre a következtetésre jutottam.iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz
carpediem007 #997 üzenetére
Nem ugyanaz a mérete, legalábbis ülőrész szélességre 100% hogy nem ugyanaz.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
A Pixel az AK Racing székekre is már 2 év gart vállal. 2 év gar - jó áron is volt BF miatt, aztán így bele is mentem a vásárlásba. Amúgy a fos Trige széknek 1 év pár nap után ment tönkre a gázrugója, szóval gari lejárta után pár nappal kakukk. Ez a gázrugó "gázos" téma, de a gamer székek sokkal tartósabb használatra vannak tervezve. Nem mellesleg több mint 20kg a súlya, szóval megéri ilyen széket venni.
Jó nyilván egy Hermann Millerr-el nem lehet felvenni a versenyt, de ahhoz nem is tudtam volna 83k-ért hozzájutni.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz
carpediem007 #989 üzenetére
Én AK Racing Player széket vettem, hasonló méreteim vannak mint neked, kell ez a szélességű szék! Először pl. a Nitrot néztem ki de az kicsi. Szóval sok szék ilyen 50-70kg-os emberkéknek van kitalálva. Aki 100 környékén van, annak nagyon jól meg kell néznie hogy mit vesz! Nekem volt szerencsém kipróbálni Pixel-nél egy csomó széket, és ár érték arányba nekem ez a Player széria jött be a legjobban.
Azóta se bántam meg, soha nem volt ilyen kényelmes székem mint ez. Nem nyikorog, nem recseg, nem dőlöngél semerre, szóval jó! Szar Trigénél alapból egyik fele magasabb volt a másik, soha többet olyat!
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
A megfelelő szék kiválasztásához kellene tudni egy magasság súly adatot, ha nem titok. Hatalmas választék van 50-60kg-os emberkéknek, meg van olyan ami 150-200kg-hoz van tervezve.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz
tomspice72 #928 üzenetére
Ezt cáfolnám azért. 2 napja kaptam meg az AKRACING Player széket, és baromi kényelmes! Amikor bementem próbálni a székeket, ketten is segítettek, 6-7 széket ki is próbáltam amit preferálok. Műanyag hatásúnak nem mondanám mert 22-23 kg a szék, a csillag fémből van pl. és a szék vázából sem sajnálták a fémet.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz
#45553408 #921 üzenetére
Szívesen. De mindenképp várd meg mások véleményét, de szerintem ők is ezt fogják javasolni. Amúgy ha úgy használod a széket ahogy kell, nem hinném hogy ki lehetne törni. Feltéve ha nem ülni akarsz a kartámaszon, vagy direkt oldalra feszegetni, akkor nem valószínű hogy lenne bármi baja neki.
Itt van 2 kis review a székről
IKEA MARKUS Chair Review - Best Budget Chair
IKEA Markus Office Chair - Assembly
De ha még keresel akad bőven bemutató erről a székről.
(#924) frozzyZTE
Akkor neked egy Hermann Miller Aeron az ajánlott kategória, az biztos jobban bírja a keményebb használatbavételt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz
#45553408 #919 üzenetére
Ha valaki egy normális ár érték arányút szeretne venni akkor az IKEA Markus mellett dönt. Sokan meg vannak vele elégedve. Megfelelő a szék ülőlapjának a szélessége, háttámla magassága is elegendő, 10 év garit meg sem említem.
De azért mindenképpen ki kellene próbálni!
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Akkor nekem sem lesz gondom.
Várom már nagyon hogy végre legyen egy normális székem. Néztem a Tankot, pfú milyen bazi nagy szék. Az tényleg ilyen 150+-os embereknek van.
Múltkor írtad hogy a csillagot le kell venned, mert a gázrugót le kell cserélni. Sikerült megoldani azóta vagy nem? Írtam hogy esetleg csapágylehúzóval lehetne megoldani, csak a lábakat nehéz hozzáfogatni a csillaghoz hogy ne mozduljon el, utána már szerintem nem lehet vészes.
Vagy a régi módszer (kalapács).iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz
Jani_007 #907 üzenetére
Ők hivatalos forgalmazók az AK-nak, azért tudnak adni 2 év garit. Én is amiatt vettem tőlük, meg azért mert kicsit faragni lehetett az árból a BF alatt.
Ha jól tudom akkor a Pro X rendelkezik a legszélesebb ülőfelülettel, ergo az a szék ajánlott 110-140 környékén.(#906) koxx
Az AK Gamer oldalt ahol van a combtámasz, nem nyom sehol sem az a szék?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Na Pixelnél BF akcióba beújítottam egy AKRACING Player széket, 90k-ról volt lenyomva 83k-ra az ára. Nagyon kíváncsi vagyok hogy hosszú távon mennyire válik be! 100kg környéke vagyok ès 186cm. Elvileg ez a Player széria való hozzám, legalábbis ami a súlyt illeti. Nitro is bejött de az inkább vékonyabb emberkéknek jó.
Azt hiszem a mostani Jysk-es Trige széket háttámlástól csillagostól dobom ki.. sok gond van/volt vele.
Most már így jobb vétel hogy 2 év gari van rá, mondjuk az IKEA-s Markust a 10 év garival nehéz lenne űberelni, de ez kényelmesebb nekem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Csapágylehúzóval esetleg?
Széket még mindig nem vásároltam, viszont Pixelbe kipróbáltam és a Player széria "áll" a legjobban nekem. 90-100kg környékén mindenképp ki kell próbálni hogy melyik a legjobb, de elvileg a Player széria ajánlottabb ilyen nem pehelysúlyú embereknek. Mert az aránylag széles egy Nitro-hoz képest.
Elvileg lesz Dreamhack és tavaly ilyenkor 10% kedvezmény volt a székekre az akracingeurope.eu oldalról rendelve. De talán lesz valami fekete péntekes akció pixelbe is. Jó lenne legalább 10%-ot faragni az árból.Ja és kiemelendő!!! Múlt héttől 2 év gari van a Pixelbe vásárolt AKRACING székekre, ami így már nagyon jó deal.
Ez a Jysk-es Trige szék amit most használok, minden nappal egyre jobban utálom.
- folyamatos nyekergés bármerre mozdulok benne
- háttámla nem tart semmit
- ha hátradőlök akkor nem tartja meg függőbe a széket, szóval inkább előre kell hajolni
- az egyik oldala egy kicsit magasabban van mint a másikeleje óta amúgy. De Jysk oldalán mások is erre panaszkodtak
Így gyorsan ennyi hiba, szóval aki jót akar, NE VEGYEN ILYEN SZÉKET.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Nincs AKRACING weboldalán valamilyen általános kupon kód ami mondjuk 5-10% kedvezményt ad esetleg? Mert látom hogy van lehetőség beírni kupont, de nem nagyon találtam.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sajnos ugyanez van nálam is a Trige székkel kapcsolatban.
Épphogy a gari lejárt, a gázrugó elkezdett szarakodni. Nyekereg nyikorog össze vissza (főleg éjszaka zavaró mikor más aludna), a karfa nálam is kilapult teljesen, ülő rész szintén. Szóval hulladék..
Egy ideje gondolkoztam a vásárláson én is, de most jött el az idő hogy rá is vegyem magamat. Legjobban az AKRACING Player Gaming Chair Black Blue szék jön be. Most épp keresek elérhetőséget hogy hol a legolcsóbb.
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest