- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
Mentolka #2127 üzenetére
Egy kanapé, vagy egy nagyobb fotel már más kategória, mintadarab kipróbálása nélkül soha nem vásárolnék ilyet. Persze, ideális esetben a forgószékkel is ugyanez lenne a helyzet, csak az a baj, hogy a bútorboltok, de még az irodabútorokkal foglalkozó üzletek is többnyire a hitvány, gagyi forgószékeket állítják ki.
Az meg nekem elég abszurd helyzetnek tűnik - főleg a XXI. században -, hogy egy forgószékért 300-400 kilométert kell utaznom, hogy azt ki tudjam próbálni egy pesti üzletben. Van még hová fejlődnie a hazai kiskereskedelemnek. Az például milyen már, hogy az Antares itt van a közelben, van is saját bemutatótermük, de azt csak a viszonteladó partnereknek tartják fent? A viszonteladóknál ellenben nincs lefedve a teljes szortiment, a drágább székeket általában csak rendelésre szerzik be. Maximum annyiban tudnak segíteni, hogy lekérik a gyártótól a mintát, amit - ha legközelebb náluk járok, - az üzletben később ki lehet próbálni. De ez meg milyen már?
Abban az ársávban, amiben keresgélek (50-110 eFt), van vagy 50 féle székük. Gondolom, csak az én kedvemért nem fogják leküldeni mind az ötvenet, de még szerintem tizet sem. Nem értem. Én érzem csak a teljes rugalmatlanságot, vagy túl magasak az elvárásaim?
Na mindegy. Felhívtam az Alzát a visszáruval kapcsolatban, hamarosan küldik majd a futárt. Legalább azt sikerült elintézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Megújult a PROHARDVER!
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest