Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Na, most aztán nekem is egy normális szék kell! Elegem van a mezei kis fix ülőalkalmatosságból, amit nyúzok két éve. Segitsetek nekem egy kicsit! Egyelőre egy Younico modellt néztem ki magamnak, ami papíron mindent tud, ami nekem kell. Vagyis nem lehet szétülni (ez a legfontosabb, mert napi 8+ órát használnám), szinkronmechanikás (hinta), fém a lábszerkezete, strapabiór az anyaga, és leszedhető a karfája, amiben én állandóan szétverem a könyökömet. Egy a bajom vele, hogy élőben még nem láttam. Esetleg van tippetek, hogy hol lehet Younico székeket, vagy más, komolyabb modelleket megnézni, kipróbálni? Nyáron az IKEA 30-50000 Ft közötti kínálatától nem voltam elájulva, igaz akkor még csak fél szemmel nézelődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest