- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Acer notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bár az emagra nagyon sok panaszt hallottam eddig is, nekem különösebb gondom nem volt velük annak ellenére sem, hogy rendszeresen szoktam tőlük rendelgetni. Sajnos azonban mióta az edigital-lal egyesültek, elkezdtek ők is az edigital szintjére süllyedni (ami a legalja kategória volt mindig is).
Még júliusban rendeltem tőlük pár dolgot (10-15 megrendelés), amiket a budapesti boltjukba kértem átvételre, gondolván, hogy így gyorsabb lesz míg megkapom, mert nem kell pluszban x napot várni a kiszállításra. Teltek a napok, hetek, míg végre bő 1 hónap után jött az értesítés, hogy megérkeztek a megrendelések. Bementünk értük, erre bejelentették, hogy csak rendszerhiba volt, nem érkezett meg semmi sem! Ráadásul szerintük az x darab megrendelésből az egyiket már át is vettük. Pedig nem, nem vettük át, se számla, se garanciapapír nincs az emagos fiókomban sem, se értesítés az adott megrendelésről, se semmi. Meg persze a termékek sincsenek nálunk, tehát garantáltan nem vettük át őket. Hát ennyit az emagról, nálam ezek után abszolút tiltólistásak, az biztos! 1-1,5 hónap alatt nem tudnak egy megrendelést a saját boltjukba leszállítani, ráadásul feleslegesen utaztatják órákat az embert, ezen kívül pedig valótlanságokat is állítanak a megrendelésekről. Az emag mostantól minden szinten egyenlő az edigital-lal. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gerner1
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest