Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Azt, hogy a telefongyártók mit hazudoznak össze vissza, az nem ez a kérdés, itt most az akku technológia fejlődéséről/nem fejlődéséről beszélünk.
Ahogy látom egyszerű a képet: Szerinted nem fejlődött csak kicsit, szerintem meg óriásit az elmúlt 10 évben. Itt részemről befejeztem.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
De most akkor mit is várunk....hiperhajtóművet?
A sziládtest is fejlődik, nem olyan ütemben, mint egyesek elvárnák, amit amúgy nem értek, mert ha valaki jobban tudja, álljon oda, mutassa meg. Most itt tart a szilártdtest: 1000 kilométeres szilárdtest akkut tesztel a Mercedes -
tibaimp
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
De volt azért. Ott van pl. az NFC akku az autókban, a mobilba meg a szén alapú vagy mi.
Az elmúlt 10 évben, pontosan nem néztem utána, de ha igény van rá utánanézek, de az akku technológia kb. a duplájára fejlődött kg/Wh függvényében, és ez nagyon lényeges.Amúgy, nem is értem, hogy terelődött ide a beszélgetésünk
. -
tibaimp
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li SP850 850W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Lian Li SP750 750W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- ASUS ROG STRIX 1200W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.