Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Latom tenyleg nem erted. Nem telefongyartokrol van szo, hanem akku technologiakrol, amik nem feltetlen a telefongyartok fejlesztesei.
Ezekben a cikkekben szoktak aztan megjegyezni, hogy a kovetkezo XY flagship telefonokban aztan majd megjelenhet par even belul.Ezert mondtam hogy ezek a hirek az elmult 10 evben meme-kke valtak, mert csak igergetesek maradtak.
Ket kulonbozo dolgot hasonlitasz ossze es idekevered ugyanazt a technologiat, csak mas suruseggel. Semmi mas nem valtozott.
Mellesleg ha megnezed a mobilok tesztjeit, a topban nem feltetlenul a nagyobb mAh akkus mobilok vannak, epp ezt beszelem, nem minden a 7000-8000-10000mAh, szamit a szoftver is, a hardver melle.
Tehat ennyit arrol, hogy a nyugat mennyi bort akar rolad lehuzni, mert egyedul a mAh nem mond semmit. -
Ribi
nagyúr
Mondjuk telefon akksi tényleges kapacitással kapcsolatban nem tudom vannak-e mérések. Csak mert feltűnt, hogy a régi xiaomi olcsóbb telóm is elvileg 5000mAh-s, de az 5W-os töltőm kb fele annyi idő alatt tölti fel mint a samsung 5000mAh-s telót. Ami számomra fura. Szóval mindenre is annyi írnak amit épp akarnak, de nem sok tényleges mérést láttam a teló akksikról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Formula-1
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest