- Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
- TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Túléli majd az Intel átszervezését a Falcon Shores projekt
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- BIOS frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Túléli majd az Intel átszervezését a Falcon Shores projekt
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
Jó ez a Panasonic! Csak kár, hogy annak idején elmaradtak, mint ahogy a többi Japán márka! Ill az árazás is bajos! Bár aki még hisz a Panasonicba biztos, hogy nem az ár lesz a tényező!
-
Neurotoxin
őstag
válasz wallace 234 #1 üzenetére
Pont, hogy az ár lesz a tényező, mindig is drágábbak voltak a Panasonic modellek..Van, aki esküszik rájuk, nem tudom, hogy érnek-e valójában annyival többet is. Ezek az okos oprendszereik viszont egyáltalán nem lehetnek meggyőzőek, erről a MyHomeScreen-ről most hallok először, Androidos TV-t meg nem mernék venni...Na majd hátha lesz belőle teszt itt a PH! hasábjain.
18 éve a PH! lapcsaláddal!
-
jeni
félisten
Márka párti vagyok,de....
Kétségtelen tény ez a Panasonic már nem az a Panasonic mint 2000-s évek előtt. -
őstag
válasz Neurotoxin #2 üzenetére
Pedig ez a my home screen (Firefox OS) nem is olyan rossz. Csomó dolgot tud amit más gyártó rendszerei nem.
Csomó más meg hiányzik belőle Főleg appok.
Elég régóta reszelgetik, tavaly tartott a 6-os verziónál. -
Sinesol
veterán
válasz wallace 234 #1 üzenetére
A Pana és a Sony is nagyobb tv-s név, nyilván drágább, mint a koreaiak, viszont többet is tudnak, képfeldolgozó chipek/algoritmusok, mozgásmegjelenités terén egyértelműen jobbak, plusz a Panasonic még a panelen is eszközöl fizikai átalakitásokat, mint a cikkben is olvashattuk, ami miatt jobb lesz a hűtése, magasabb fényerőre képes, kisebb eséllyel ég be.
Azt sem mondanám, hogy annyira elmaradtak volna, amcsi házimozis topikokban évek óta a Sony-t ajánlják, mint legjobb márkát, a Pana is hasonlóan kedvelt, csak azt ott nehezebb beszerezni. Nyilván ettől függetlenül kevesebbet adnak el belőlük, mivel egyrészt a prémium sosem a tömegek játszótere volt, plusz nem is mindenki akar extra felárat fizetni azért a pluszért/nem mindenii annyira igényes, jó akármilyen lcd tévé is.[ Szerkesztve ]
-
wallace 234
őstag
Való igaz, hogy a Sony mozgás megjelenitése nagyon jó! De volt Sony tvm, nem is egy! Eléggé nagy Sony fan voltam! De ami bosszantó volt,bizonyos dolgokat, szolgáltatást, szinte az utolsók közt vették át! Ill ha volt valami nagyon jó dolguk, akkor eszement áron adták ill nem megfelelő marketing miatt nem jutott el, kellően széles körben! Qled tvket jóval a Samsung előtt már csinált a Sony! Mini ledes tvket is mindenki előtt már csinált, de irreális áron voltak ill nem vitték le a közép kategóriába. Panasonic szintén számos dologba nagyon jó! Legtöbb házimozi erősítő videó része Panasonic! Szóval az el maradást arra értettem, hogy nem elég gyorsan vették figyelembe a változó világot és a Koreaiakat egy darabig nem vették komolyan! Annak idején én se gondoltam,hogy LG tvm lesz.
-
prime77
aktív tag
Azt írják, hogy a legjobb tévék a kategóriában a Panasonic TX-55LZ2000E - TX-65LZ2000E - TX-77LZ2000E.
Ezen sorozatnak meg van már az utódja - tud erről valaki valamit?
Köszönöm! -
prime77
aktív tag
Na, találtam egy cikket.
Ez lesz az utódja az LZ2000-nek, mármint az MZ2000.
Anno a Panasonic 55 hüvelkyes LZ2000 tévéje 2.229 GBP árral indult.
Akkor ez lesz olyan 2.699 GBP kb.
Jól van akkor. -
fecke78
senior tag
Magyarországi márkaképviselet is megszűnt , már rég
-
veterán
Lehet , hogy a feslőkategória nagyon jó, de én egy 43" gépet vettem és egy nagy rakás kaki,szánalmas a képminősége, egyedül ami jó rajta az az Android. Valaki azt mondta , hogy az olcsóbb modelleket (reszle relatív olcsó mert ez 190 ezer forint volt) a török Westel gyártja, akkor meg érthető a szarabb kép csak az ára nem érthető.
duree54
-
Northlorien
tag
Több LG tvm volt, cx C2, illetve egy Panam is. Én személy szerint ha nem lettem volna kicsit rákényszerítve az LG-re, egész biztosan Pananal maradok. Az oprendszer szög egyszerű, de tökéletesen működött, ez nem elmondható az LG-rol. Panel uniformitas téren és abl téren sokkal jobb volt a panasonicom szintén mint az LG. Én nagyon sajnálom, hogy megszűnt a márka képviselet. LCD-t nem vennék tőlük amúgy, csak oledet.
-
fornettisuti
veterán
Ezekre lehet számítani:
TX-77MZ2000B: £4,499
TX-65MZ2000B: £3,600
TX-55MZ2000B: £2,700TX-65MZ1500B: £2,900
TX-55MZ1500B: £2,200TX-55MZ980B: £2,100
TX-48MZ980B: £1,700
TX-42MZ980B: £1,600TX-65MZ800B: £2,100
TX-55MZ800B: £1,600iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Sinesol
veterán
válasz Northlorien #12 üzenetére
Sony-t még mindig lehet venni, tavaly pl Sony tv lett az év legjobbja, letaszitva a Panát a csúcsrol. Esetükben nincs gond a supporttal, képviselettel. De az LG-vel sincs azert gond ar/ertek aranyban kb. a legjobbak, bőven jo annak, aki beéri a majdnem legjobbal. A Samu viszont ott kezdi elrontani, hogy a magas árazassal parhuzamosan egyre több a minősegbeli problema, ez egy eléggé márkagyilkos kombo.
Wallace234: Szinte sosem hasznalom a tv rendszerét, igy engem szerencsére nem erint a rendszerek minősége. A különfele ujitasaik meg akkoriban altalaban premium dolgok voltak, annak megfelelő árazassal, eleve már s közepesebb tv-ik is felárasak.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
Szomorú látni, hová jutott a prémium, és tulajdonképpen "en bloc" az LCD kategóriájuk napjainkra...!
A csodás DX900-at, és EX780-at (na jó, még a GX942 is idefér) azért érdemes megőrizni a kellemes emlékek között.
Az viszont nem semmi, hogy a "HCX Pro" képfeldolgozó processzoruk, a legöregebb ilyen eszköz a jelenlegi televíziók piacán, és még mindig nem tudott egyetlen más gyártó sem jobbat készíteni annál...!
"Aquila non captat muscas."
-
junkpod
veterán
"Ennek következtében pedig kevésbé tűnnek fakónak a színek egy világos szobában"
Nekem ebből úgy tűnik, hogy a cikkíró még sose látott OLED TV -t hétköznapi nappaliban. De unom már ezt a bullshittelést az OLED TV -k körül. Úgy hangsúlyozzák a képminőség különbséget mintha jelentős lenne, miközben 1%-on belüli minimális különbségekről beszélhetünk. A legalapvetőbb OLED 1000x jobb mint egy LCD, a felső polcos meg 1001x jobb...Box's don't touch!
-
Neurotoxin
őstag
Vitatkoznék vele, amit leírsz. Már eleve sokkal jobb lesz a kép, mivel OLED esetén nincs háttérvilágítás. Gyorsabb panel, jobb színmegjelenítés. Nem meglepő, hogy egy sokkal drágább OLED jobb egy tucat LCD (Led)-nél..Aztán ott van a Qled, ami egy drága Led TV, egy plusz speciális réteggel, pénzt nemigen adnék érte.Aki nem tudja, hogy mit keres a képen, azt úgy sem fogod tudni meggyőzni...
-
Sinesol
veterán
válasz Neurotoxin #18 üzenetére
Hát, szinmegjelenitésben éppen a jobb lcd-k sem rosszabbak, sőt mintha arra emlékeznék, hogy a qled vagy talán az ips jobb szinpontosságra képes. A sebesség megint olyan, hogy csak pár ms a jobb lcd is, már az is bőven elég gyors, a háttérvilágitás pedig egy világos szobában nem is igazán feltűnő. Minap voltam médiában, még a középkategória tetején lévő qledek feketéje is nagyon jó volt olyan fényviszonyok mellett, persze ez is egy véglet, de ugyanugy oled-et se néz a legtöbb ember vaksötétben.
Szóval én is hajlok afelé, hogy bár van képminőségbeli különbség, főleg optimális körülmények közt, de azért igencsak fel van ez az egész fujva, egy felsőkategóriás va panel azért elég jó tud lenni. Persze ehhez a jelenséghez azért az is hozzájárul hogy geek topikról van szó valamelyest, ahol apró különbségekből is elefántot képesek csinálni a hobbisták. Kb. mint a hifben, ott is sokszor hatalmas feneket keritenek apró különbségeknek, miközben átlag felhasználó nagyon nagy difit nem hall. De mondhatnánk az autoteszteket is, ahol az autós geek fanyalog az A8-ra, hogy nem jó autó....hja persze, nem jó...
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Elolvastam a cikket, de nem láttam, hogy ezek az OLED TV-k mekkora méretben lesznek elérhetőek? Főleg a MZ1500, MZ980 párosa.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz fornettisuti #22 üzenetére
Köszi!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
fullaki
csendes tag
Hát.... ha te alig látsz lülönbséget.... valami nem stimmel. A legjobb LCD- k mellett is százból százszor megmondom melyik-melyik. Színtelítettség, és pontosság? Ne viccelj' sosem lesz versenyképes egy LCD. Még az akkori legjobb plazmákkal sem versenyezhet színhelyességben. Egyetlenegy előnye van, az erős fényviszonyok melletti tévézés, viszont ekkor ezek a paraméterek messze nem fontosak.
-
joey04
titán
válasz Neurotoxin #2 üzenetére
Érnek
-
Neurotoxin
őstag
Azért azok nem olyan apró különbségek...Én eleve ritkán TV-zek, van olyan nap, amikor be se kapcsolom, viszont beesik nyílván hétvégente egy 3-4-5 órás időszak is, de világos szobában szinte sosem nézek TV-t, ahogy vak sötétben sem. Tavaly majdnem rábeszéltek egy Qled-es Samsungra, mondván majd a világos nappaliba jó lesz, aztán átgondoltam, hogy mikor lesz nekem időm nappal TV-zni? Jó az a Qled, csak pl. ha teljesen fekete hátterű tartalomnál, ha van valami objektum még önmagában a képernyőn, bizony előfordul a bleeding az objektum körül. Nagyon jó példa erre ha csak egy fehér felirat, logó stb. van a képernyőn, de élethűbb példának mondhatnám a 'tüzijátékos' demót, ami fut ezeken a bemutató példányokon. Az én szememnek zavaró, de simán van, aki együtt tud ezzel élni. Persze, nagyobb a Qled fényereje, de összehasonlítva egy kisebb fényerejű Oleddel, elvesznek a tartalom részletei. De persze, kinek mi, ki hova és milyen felhasználásra szánja. Árban pedig egy ilyen "jobb" minőségű LCD (LED) már ott van egy közepkategóriás OLED áránál, na ez, ami véleményem szerint nem mindegy. Már egy belépő szintű Qled árához is hozzátennék még egy picit és akkor már van beleférhet egy régebbi szérájú A1 vagy B1 modell is. De én senkit se akarok se le/se rábeszélni semmire
-
Sinesol
veterán
válasz Neurotoxin #26 üzenetére
Van némi bleeding ez igaz, de a WOLED-re jellemző black crush szamomra hasonloan zavaro, paradox modon hiaba nagyon jo a fekete, a reszletességgel epp a sötet reszeknel van gond. A QD-Oled mar nem szenved ettől, de a Sony meg nem kicsit drágább, a Samu se jobb, tekintve hogy hiaba olcsobb valamivel, nagyon sok a minősegbeli panasz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen