Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Neurotoxin

őstag

válasz Sinesol #19 üzenetére

Azért azok nem olyan apró különbségek...Én eleve ritkán TV-zek, van olyan nap, amikor be se kapcsolom, viszont beesik nyílván hétvégente egy 3-4-5 órás időszak is, de világos szobában szinte sosem nézek TV-t, ahogy vak sötétben sem. Tavaly majdnem rábeszéltek egy Qled-es Samsungra, mondván majd a világos nappaliba jó lesz, aztán átgondoltam, hogy mikor lesz nekem időm nappal TV-zni? :DDD Jó az a Qled, csak pl. ha teljesen fekete hátterű tartalomnál, ha van valami objektum még önmagában a képernyőn, bizony előfordul a bleeding az objektum körül. Nagyon jó példa erre ha csak egy fehér felirat, logó stb. van a képernyőn, de élethűbb példának mondhatnám a 'tüzijátékos' demót, ami fut ezeken a bemutató példányokon. Az én szememnek zavaró, de simán van, aki együtt tud ezzel élni. Persze, nagyobb a Qled fényereje, de összehasonlítva egy kisebb fényerejű Oleddel, elvesznek a tartalom részletei. De persze, kinek mi, ki hova és milyen felhasználásra szánja. Árban pedig egy ilyen "jobb" minőségű LCD (LED) már ott van egy közepkategóriás OLED áránál, na ez, ami véleményem szerint nem mindegy. Már egy belépő szintű Qled árához is hozzátennék még egy picit és akkor már van beleférhet egy régebbi szérájú A1 vagy B1 modell is. De én senkit se akarok se le/se rábeszélni semmire :)

Új hozzászólás Aktív témák