Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Azért azok nem olyan apró különbségek...Én eleve ritkán TV-zek, van olyan nap, amikor be se kapcsolom, viszont beesik nyílván hétvégente egy 3-4-5 órás időszak is, de világos szobában szinte sosem nézek TV-t, ahogy vak sötétben sem. Tavaly majdnem rábeszéltek egy Qled-es Samsungra, mondván majd a világos nappaliba jó lesz, aztán átgondoltam, hogy mikor lesz nekem időm nappal TV-zni?
Jó az a Qled, csak pl. ha teljesen fekete hátterű tartalomnál, ha van valami objektum még önmagában a képernyőn, bizony előfordul a bleeding az objektum körül. Nagyon jó példa erre ha csak egy fehér felirat, logó stb. van a képernyőn, de élethűbb példának mondhatnám a 'tüzijátékos' demót, ami fut ezeken a bemutató példányokon. Az én szememnek zavaró, de simán van, aki együtt tud ezzel élni. Persze, nagyobb a Qled fényereje, de összehasonlítva egy kisebb fényerejű Oleddel, elvesznek a tartalom részletei. De persze, kinek mi, ki hova és milyen felhasználásra szánja. Árban pedig egy ilyen "jobb" minőségű LCD (LED) már ott van egy közepkategóriás OLED áránál, na ez, ami véleményem szerint nem mindegy. Már egy belépő szintű Qled árához is hozzátennék még egy picit és akkor már van beleférhet egy régebbi szérájú A1 vagy B1 modell is. De én senkit se akarok se le/se rábeszélni semmire
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Mazda topik
- Linux kezdőknek
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest