Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Gigabyte alaplap topik
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Azért azok nem olyan apró különbségek...Én eleve ritkán TV-zek, van olyan nap, amikor be se kapcsolom, viszont beesik nyílván hétvégente egy 3-4-5 órás időszak is, de világos szobában szinte sosem nézek TV-t, ahogy vak sötétben sem. Tavaly majdnem rábeszéltek egy Qled-es Samsungra, mondván majd a világos nappaliba jó lesz, aztán átgondoltam, hogy mikor lesz nekem időm nappal TV-zni?
Jó az a Qled, csak pl. ha teljesen fekete hátterű tartalomnál, ha van valami objektum még önmagában a képernyőn, bizony előfordul a bleeding az objektum körül. Nagyon jó példa erre ha csak egy fehér felirat, logó stb. van a képernyőn, de élethűbb példának mondhatnám a 'tüzijátékos' demót, ami fut ezeken a bemutató példányokon. Az én szememnek zavaró, de simán van, aki együtt tud ezzel élni. Persze, nagyobb a Qled fényereje, de összehasonlítva egy kisebb fényerejű Oleddel, elvesznek a tartalom részletei. De persze, kinek mi, ki hova és milyen felhasználásra szánja. Árban pedig egy ilyen "jobb" minőségű LCD (LED) már ott van egy közepkategóriás OLED áránál, na ez, ami véleményem szerint nem mindegy. Már egy belépő szintű Qled árához is hozzátennék még egy picit és akkor már van beleférhet egy régebbi szérájú A1 vagy B1 modell is. De én senkit se akarok se le/se rábeszélni semmire
-
fullaki
csendes tag
Hát.... ha te alig látsz lülönbséget.... valami nem stimmel. A legjobb LCD- k mellett is százból százszor megmondom melyik-melyik. Színtelítettség, és pontosság? Ne viccelj' sosem lesz versenyképes egy LCD. Még az akkori legjobb plazmákkal sem versenyezhet színhelyességben. Egyetlenegy előnye van, az erős fényviszonyok melletti tévézés, viszont ekkor ezek a paraméterek messze nem fontosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Vention Wireless HDMI Transmitter and Receiver Black - Új - Bontatlan
- MEE Audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató-rendszer, gyakorlatilag újonnan eladó!
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- ACEZONE A-SPIRE Wireless (Használt)
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó az a Qled, csak pl. ha teljesen fekete hátterű tartalomnál, ha van valami objektum még önmagában a képernyőn, bizony előfordul a bleeding az objektum körül. Nagyon jó példa erre ha csak egy fehér felirat, logó stb. van a képernyőn, de élethűbb példának mondhatnám a 'tüzijátékos' demót, ami fut ezeken a bemutató példányokon. Az én szememnek zavaró, de simán van, aki együtt tud ezzel élni. Persze, nagyobb a Qled fényereje, de összehasonlítva egy kisebb fényerejű Oleddel, elvesznek a tartalom részletei. De persze, kinek mi, ki hova és milyen felhasználásra szánja. Árban pedig egy ilyen "jobb" minőségű LCD (LED) már ott van egy közepkategóriás OLED áránál, na ez, ami véleményem szerint nem mindegy. Már egy belépő szintű Qled árához is hozzátennék még egy picit és akkor már van beleférhet egy régebbi szérájú A1 vagy B1 modell is. De én senkit se akarok se le/se rábeszélni semmire