- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eGPU tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Köszönyjük a pontos összefoglalást és az embertani elemzést.
Ez hasznos ismétlés volt nekem. Már elfelejtettem dolgokat. Pedig napmint-nap foglalkozom vele. Én is villamos embernek tanulok.
Az ÉV-relével pedig annyit,hogy ha már az óra elött nincs rendes föld és már ez a relé sem mai keretü,akkor bizony nem épp elegendö a védelemre.
viszont már elfelejtettem,hogy a fázis, a nulla és a föld milyen helyzetben van feltekerve.
Vagyis a fázistekercs a földtekercshez képest képest azonos fázisba kerül vagy ellentétes fázisba kerül,ha éppen én válok egy összekötö terhelöellenállássá?
Elvileg azonos fázisúnak kell lennie,hogy duplaakkora legyen a lekapcsolást gerjesztö összindukco. Vagyis bíztos,mivel,ha nem ez lenne,akkor semlegesítenék egymást ök is és akkor értelmetlenné válna az egész.
Fú. Segíts. Akkor nálam a föld tekercs kapott ''szabad'' életet,vagyis nincs kapcsolatban a hálózattal,mert plo.: kontaktos?
Amúgy én is így tanúltam ezt a vérrögös dolgot,de úgy néz ki,hogy hiába,mert nem jutott eszembe. Hmmm. Na mindegy. Asszem inkább szétszedem mégegyszer azt amiröl majd beszélek. OKé. Köszike.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eGPU tapasztalatok
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest