Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
wollnerd #17911 üzenetére
Szia!
A Forest VR verziója késznek mondható, szerintem sokat már nem fognak fejleszteni rajta.
Nagyon jól testre szabható, van snap turning is, és még a guggolás is beállítható gombnyomásra, ha nem akarsz Te magad lehajolni.
Ami szerintem hátrány, hogy elég megterhelő élmény, mint minden utólag VR-osított, locomotiont támogató játék. De a Skyrim VR-hoz hasonlóan be lehet állítani, hogy a futás sebességétől függően "szűküljön be" a látótér, így a rosszullét minimalizálható.
A Fallout Vr-hoz képest mindenképpen jobbnak mondanám a VR implementációt, és elég jól bele lehet élni magad. A favágás elég nagy élmény
És ha már Fallout, ahhoz hasonlóan a 90 fps itt is csak álom, legalábbis nálam ez az a játék aminél AZONNAL felbőg a videókártya ventillátora, és még minimálgrafikán is folyamatosan 45 fps-re zuhan. (i7-7700K@4,2Ghz + GTX1080 + 16GB)
Nekem egyedül csak a játék nem jött be annyira, de ez nem a VR miatt van. Annak idején monitoron elég sokat játszottam vele, meguntam.
Ha esetleg bejönnek az ilyenek, akkor tudom még ajánlani a Solus projectet, az is túlélős, bár sokkal lightosabb, cserébe erősebb a sztorivonal. És nincsenek ellenfelek, legalábbis én 6 óra játék után eggyel sem találkoztam
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
wollnerd #17911 üzenetére
Beat Saber erősen ajánlott vétel, tökmindegy, hogy Early access vagy sem. Legnépszerűbb VR cím.
A Pavlov VR nem könnyű, de nem az a cél, hogy a VR valósághű legyen? Élőben mennyire nehéz lövöldözni és eltalálni valamit?Igen, kell benne célozni és nem könnyű de ha lőttél már légpuskával akkor nem kellene, hogy gondot okozzon a nehézség bármilyen lövöldözős játékban.
Mint minden FPS-ben itt is igaz az, hogy az elején mindig agyonlőnek a gyakorlott játékosok mert ők tapasztaltabbak.
Pavlovhoz nemrég érkezett meg az 1.5-ös javítócsomag, rengeteg nagy változást hozott, sokkal jobbá tette a játékot.
Mellette azért még nézz rá a Contractors VR-ra, mert azt is nagyon dicsérik, jó játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S800D soundbar bontatlan
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest