Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viperator #2996 üzenetére
Kerek huszas....
Van ilyen forma és van olyan is, ami szára plasztik. Az sem néz ki rosszul persze, de a mart fém mindent visz.
A többi ebből a féle keretből teljes sík fém, marás nélküli és kívül matt, belül szikrázó élénk szinekben.
A kék szűrő lencse a nagy gyártóknál eltérő árú, érdemes megkérdezni. Ha végső soron nem megy egy helyen, akkor egyikben megveszed, másiknál berakatod a lencsét. Szerintem száz forint különbségért ne sétálj egy métert sem többet.
Az igazság ezekkel a kékszűrő lencsékkel az, hogy eddig vettem a kib.szott drága szemcseppeket, mindig olyan száraz volt a szemem, mintha homokot szórtak volna bele..
Most mióta a szemüveg rajtam - a 12 órát ügyeletben monitor előtt kibírom jelentősebb irritáció nélkül. Szinte csodaszámban mit tud a lencse.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mini 3 RCN1 drón szett - 3 hetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest