Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék beüzemelni egy Zentyal 4.0 szervert, virtuális környezetben összeraktam, a gépektet beléptettem a tartományba, de azt sehogy sem bírom elérni, hogy a felhasználóknak automatikusan felcsatolja a csoport megosztott könyvtárát is. Csináltam egy egyszerű login scriptet, amit betettem a Bejelentkezési parancsfájlhoz, viszont valahogy azt szeretném elérni, ha mindenkinek csak a saját csoportjához tartozó megosztás kerülne felcsatolásra. Azt látom, hogy feltöltéskor a scripthez lehet paramétert megadni, gondolom ide kéne beállítani a megfelelő csoportot, csak sajnos fogalmam sincs hogyan. Tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest