Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
dabadab
üzenetére
Konkrétan van 3 sqlplus és 1 sqlldr parancs, ami meghal ha pl nincs adatbázis kapcsolat, vagy a fájlban valami rossz. Ilyenkor meg megáll a script, ekkor lenne jó, pl egy exception. Vagy ha azt mondom, hogy:
sql=trap sqlplus
akkor ezt visszatér valami értékkel? Elég hülyén van megcsinálva a 2 sql error kezelése, vagy csak én vagyok béna. Nem tudom.
Az sqlplus-hoz csak spool fájl van, amibe visszaírja az eredményt. Az sqlldr meg paraméteresen van error log fájl, de ott van, hogy 10 percig tölti az adatbázisba az adatokat és nem tudom, hogy mi a baja.Ami még fura nekem, hogy a legtöbb esetben hiba nélkül fut a script, ha így indítom el
bash pelda.sh, de ha mögé teszek egy & jelet, akkor már 10/10 alkalommal lehal.
Solaris serveren van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest