Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
poolbig
aktív tag
Valamit konyítok a linuxhoz és a parancssorhoz is.
Engem inkább a GUI zavar, valahogy nem bír átállni az agyam. Meg persze a megszokott billentyűk és kombinációk nem működnek és emiatt szenvedek.
Köszi, rápróbálok. -
poolbig
aktív tag
Köszi mindenkinek. Admin fiókkal, Finderrel sikerült (valahogy) az Eset upgrade mappáját bedobnom a kukába és most +40Gb-om lett. A sima user mappájában található rejtett Thunderbird mappát is valahogy kukáznám. Ahhoz jó lesz titi12 módszere?
-
poolbig
aktív tag
Hogy tudom törölni az Eset update fájljait? Jogosultság hiba. A Daisy-t rendszergazda fiókból indítva Hidden területnek látja a sima user mappájában szintén nagy helyet foglaló Thunderbird (letörölve, csak itt hagyta a szemetét) mappát. Rum as admin-nál meg vegyem meg a programot. Hát nem! Igazából csak a helyére lennék kíváncsi, de a Commander One se innen a rendszergazda fiókból, se a user fiókjából (a User mappájában van egyébként ez a Thunderbird mappa) nem látta ezt a mappát. Szóval megpróbálni sem tudtam azt törölni.
Ja, a Commanderrel a User mappájába sem enged bemeni, pedig rendszergazda fiókkal vagyok bejelentkezve. -
-
poolbig
aktív tag
Az Eset upgrade fájljai 40Gb.
Nem akar feltelepedni a Double Commander. Amúgy meg mindig hozzáférési jogosultság tiltásba futok.
Commander One-nal is próbáltam, jogosultság nincs a fájlok törléséhez. doublecmd-1.1.30.cocoa.x86_64.dmg Ezt próbálom telepíteni, de nem akarja a rendszer. -
poolbig
aktív tag
Köszi mindenkinek ránézek ezekkel, aztán meglátjuk.
-
poolbig
aktív tag
Köszi mindenkinek. Kipróbálom. Egyéb ötlet, hogy mi okozhatja még ezt a nagy tárhelyfoglalást? Egy rendszerfrissítés hány GB szokott lenni? Ha az beakad, mert mintha a 15.7.3-at akarné feltelepíteni, de nem tudja a helyhiány miatt, mit lehet tenni?
-
poolbig
aktív tag
Hali! Nagyon nem értek az Apple gépekhez, de hajlandó vagyok tanulni. Bár most kénytelen vagyok foglalkozni eggyel és ez egyáltalán nem segít, hogy jobban megkedveljem ezt a rendszert, ugyanis... Adott egy MAC Mini 2018 (Intel 5 chip), 250GB tárhely, 15.7.2-es Sequoia. Alig van rajta néhány program, Office (összesen 7-8 Gb), az összes többi program meg összesen ha 5Gb-ot kitesz és mégis teljesen tele van a 250Gb tárhely. Már nincs mit törölni. Olvastam olyasmit, hogy lépjek be a Safe Mode-ba és az majd töröl néhány felesleges átemeneti tárolót és mivel Intel chipes ezért nyomjam bőszen a Shiftet újraindításnál. Na ez nem akar belépni így a Safe Mode-ba. Hogyan tudnék megszabadulni a tárhelyet foglaló felesleges dolgoktól, ha egyáltalán van rá mód? Segítsetek, vagy küldjetek olyan fórumba, ahol ezt meg tudják válaszolni. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Engem inkább a GUI zavar, valahogy nem bír átállni az agyam. Meg persze a megszokott billentyűk és kombinációk nem működnek és emiatt szenvedek.
Commander One-nal is próbáltam, jogosultság nincs a fájlok törléséhez.
TigerCat