Hirdetés
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
esteban
senior tag
Igen, egy iBook-rol. De hogy jon ide az IE? ... azt tudom, hogy van telepitve erdetileg a gepen, de
meg sosem hasznaltam - na jo egyszer elinditottam, hogy milyen.
Safari-t hasznalok, mert az a leggyorsabb es FireFoxot ... ha olyan kedvem van.
Az hogy a weboldalak fejlesztoi az IE-re programoznak es nem a szabvanynak megfeleloen, az
hagy' ne az en problemam legyen
... ja es kepernyok kozott Safarin belul a TAB-okra kattintva valasztok, ha pedig mas alkalmazast
szeretnek nezni, akkor megnyomom a gorgot, mire az asztalra kirajzolja az osszes ablakot
lekicsinyitve. Ez utan ra tudok bokni, hogy melyik kell.
Az hogy kinek milyen OS/gep kell dontse el mindenki. En nalam is fenn volt a lehetosege, hogy
PC-t veszek (IBM T41) de nem azt vettem, es nem bantam meg. Leirom ide, hogy en mire
hasznalom, hatha segit:
1., Munka: Mail (levelezes), GPG (titkositas), OpenOffice (irodai alkalmazas), iPhoto (kepek
rendezese, Spec program ami web alapu. [ezek mind mentek XP alatt is gond nelkul, itt csak
engem az bosszantott, hogy tobb alkalmazas megnyitasa eseten mar keveske volt az 512MB RAM
az Xp-nek]
2., Munka 2: szinkronizalas BT keresztul Ericsson telefonnal, itt alapbol tudta az OS, csak
parositani kellett a keszulekeket. Szinkron PDA-val ... ez majd kiderul, mert most fogok majd uj
PDA-t venni.
3., Szorakozas: Zenehallgatas, (most tettem fel egy programot, mellyel a T68i-m mint taviranyito
mukodik ... kiraly
/
4., Szorakozas2: weboldal keszites, itt a GIMP, Macromedia Dreamweaver, MM Fireworks jatszik.
5., Egyeb: bongeszeshez: Safarit es Firefoxot hasznalok. Van egy telepitett X11-is, Linuxos
emberkek tudjak mit jelent. Van fenn egy virus kereso, FTP kezelo, Skype, autobackup, MPlayer.
Windozos halozatokra soha nem volt problemam felcsatlakozni, GPRS is megy ...
... hirtelen ennyi jutott, az eszembe. Ha valami erdekel konkretam meg tudom nezni ... szivesen
segitek.
ps.; azt en is tapasztaltam, hogy sok sznob van aki elvakultan mac-es. Lasd valamelyik fenti par
hozzaszolasban kitargyalt temat
... olyanokkal nem kell foglalkozni.
... Belaim
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel NUC7I3DNB i3 7100U/4GB RAM/128GB m.2 SSD WIFI/Bluetooth
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

TigerCat