Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Czo

addikt

válasz zacci #47313 üzenetére

Ebben semmi automatika nincs, ez a sidebarra kirakott drive. Ez 25 eve kb 1 modszerrel mukodott, majd kb 20 eve bejott egy masik modszer is, es ez a ,masik modszer eltort a Tahoe-val. Szoval, reges-reges-regen az mukodott, hogy aliast csinaltal a sharerol (majd ezt a aliast elrakod valahova, mer ugye nem torolheted le), majd mountolod a driveot az aliast hasznalva es ezutna huzdod be az aliast a Finder sidebarra (de a Dockra is huzhatod). Ezutan ez a sidebar/dock dolog mukodik (talan login itemsbe is huzhatod, de azt nem proabltam/hasznaltam soha, igy azt passzolom). A masik modszer volt az, hogy kozvetlen, a mountolt drivelot huzod be a desktoprol a sidebarra (vagy a login itemsbe). Ez mukodott a Tahoeig, majd elromlott. Hogy ez most direkt van-e igy, vagy veletlen, azt nem tudom.

Ha kulso szoftvert hasznalsz automountra es az azelott akar mountoln, hogy lenne halozat, az csak azert lehetseges, mert aki irta a szoftvert, az igy irta meg. Annak, semmi koze nincs a rendszerhez. Lehet nem is vizsgal semmit a szoftver, hanem csak mountlni probal, oszt ha nincs halozat/lassu/stb akkor nem sikerul.

Új hozzászólás Aktív témák