- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hero's
csendes tag
Köszönöm
De hova adom ki a lilo-t azt nem vágom
Probáltam a parancsszerű dologban kiadni,de nem lehetett.Akkor azt is próbáltam lilo -v ha tudnám mit isjelent azt sem.A jegyzettömb szerűségben pedig csak mentés van.
Ja és KDE vagy Gnome?Mert a gnomot nem tudtam feltelepíteni és nem ismerem.
Többit már a másik topicba írom,bocsánat de eddig nem tudtam róla -
Hero's
csendes tag
válasz
ngabor2 #1484 üzenetére
Köszönöm
Lilot futtatni
Még csak pár napja vanfent
És internetezek Firefox-val
De nem kell vírusírtó Linuxra vagy Spy?Mert valahol olvastam röviden egy linux vírusról 2002-ben.Most jelenleg Mandrake van-Limited edition 2005
Tudnátok mondani progikat rá.Néztem Wine-t,de nem mindig jó azt olvastam,játékokat stb.És miért furcsa a szöveg a Linux alatt.Mozillával(linux)más a szöveg mint a windows-al?
Köszönöm a választ és elnézést a lémer kérdésekért -
Hero's
csendes tag
Hello.Tudna valaki segíteni abban,hogy a lilo automatikusan az xp-t indítsa el és nem a Linuxot. default=''linux'' boot=/dev/hda.Itt elég csak a linuxot átírni windowsra vagy még a hda1-re is át kell írni(ott az xp)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest