-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fero02
nagyúr
Hy!
Azért, mert gyökerek! A szobatársamnak a laptop-ján UHU linux volt, amit adtak hozzá. Mondtam Neki, h azonnal takarítsa le róla, mert semmirekellő. Inkább odaadom neki FC3-at. Nekiállt telepíteni. Nagynehezen felrakta mind2 (WinXP+FC3). Másnap mondtam Neki, h kicsit többet kell majd szórakozni vele, mint a winfossal, mire ő: tudom, tudom;nem téma.
Na mondom ok, majd meglátjuk!
Tnap visszajöttünk a koleszba és véletlen eszembejutott vmi, amiről felmerült a linux. Kapva az alkalmon megkérdeztem, h hogy áll a linuxxal.
Az eszmecsere:
-Áh, már régen leszedtem! mire én
-Mert?
-Mert szar!
-De miért szar?
-Mert szar az egész.
-De mondd meg, h mi bajod volt vele; csak ugy nem szarozunk le semmit!
-Áh, nem tudtam beállítani a hálózatot se, nem volt rajta net, nem tudtam zenét hallgani, stb..
-OK, már értek mindent!
Ezután visszafordultam a gépem elé és hattalmasat röhögtem magamban
Egyébként én is és a kedves szobatársam is műszaki főiskolára járunk, pontosabban mérnök informatikusnak tanulunk
Nah, csak ennyit akartam mondani!
Üdv! -
fero02
nagyúr
válasz
ngabor2 #1965 üzenetére
oké, oké, de mindez egy adott eszközön történik és nem hinném, h 2 progi között akkora nagy különbség lenne, h az 1iken jó a kép, amásikon meg kevésbé.
Hiába van progid, ha az adott eszközöd annyit tud, akkor hiába raksz fel másikat (1 jobbat)
attól ugyanazt fogja tudni.
Ráadásul ha anniyra zsir lenne a progi, akkor a rádió hallgastása közben is tudna miből képet csinálni (RDS)
De ez mind csak az én véleményem!
Köszi a helpet!
Üdv! -
fero02
nagyúr
válasz
ngabor2 #1960 üzenetére
Hy!
Konkrétan arra gondolok, h van a tuner a gépben, adott a linux hozzá és szeretném hasznalni (tv-t nézni)
A rágio hallgatása sem lenne 1 utolsó dolog...
Vmi olyan progit nem ismersz, ami mindkettővel boldogulna? Nem lenne vmi jó, ha 2 dologért, ami nem áll messze egymástól 2 külön progit feldobni...
Köszi!
Üdv! -
fero02
nagyúr
Hy!
Vki meg tudna dobni 1 olyxan linkkel, ahonnan tv-tunerhez vmi jo kis progit le tudnek tolteni?
A tuner egy V-Stream tuner Phillips chippel, stereo, txt...
Fedora Core 3-at hasznalok...
Elore is koszonom!
Udv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest