- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
konkrétan mire gondolsz? tévét nézni pl. a tvtime-mal lehet, rögzíteni meg megfelelő paraméterezés után (ez a macerás) pl. az mplayerrel. kultúráltabb, lustáknak való rögzítő engem is érdekelne.
txt-hez meg pl. az AleVT a nagyon jó, win alá nem találtam közel ilyen jót se. rádióhoz van egy ncurses-alapú progi, a neve (rendkívüli fantáziával) radiomindent tud, amit egy rádióprogitól el lehet várni.
más: valaki el tudná nekem küldeni e-mailben a pure-ftpd dokumentációját? a melóhelyen le van tiltva, viszont itt szeretném kinyomtatni. csinálni akarok 1-2 új ftp-usert, mert a jelenlegi megoldás eléggé... necces nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Gyúrósok ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Túra és kirándulás topic
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest