Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sobriety
tag
Debian alatt - több gépen, több videokártyával is - a monoscape kivételével horizontálisan durván egymásra, egymásba csúsznak a karakterek terminál emulátorban, weblapokon is furák egyes karakterek távolságai és az élsimítás is bajos. Mindkettőre érdekelne megoldás, meglátás, tapasztalat.
-
Sobriety
tag
Partíció átméretezése adatvesztés nélkül, parancssorból - van-e erre lehetőség? Debian 6.0.9 installban partiocionáláskor nincs "legnagyobb össszefüggő szabad helyre" menüpont. Vagy az partiocionálatlan, szabad terület meglétekor él? Emlékeim szerint partiocionált szabad terület esetén is láttam más verziókban.
-
Sobriety
tag
Elakadtam kicsit. Intel830 chipsetre installtam Debian 7.5-öt, de fekete képernyő jelentkezik boot közben. Az i915.modeset=0-át hiába írom a grubba (minden variációja kipróbálva). Létezik megoldás? Miért 915? Mért nem 830?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest