- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
|DavidWoody|
tag
Sziasztok !
Olyan problémám lenne , hogy csináltam egy bootable LM16 Cinamonn disket ( USB Image Writerrel ) egy LM16 MATE alatt egy 8gb-s pendrive-ra és most az alap rendszerem nem is látja a pendrive-ot , a windowsom pedig formázást kér rá , de a formázás utáni kapacitásra 1,13 gb-t ad meg. Kérdésem , hogy hova lett a maradék 6 giga , illetve , hogy miért nem látom a driveot linux alatt. Előre is köszönöm.
-
|DavidWoody|
tag
sziasztok. Olyan kerdesem lenne , hogy arch telepitesnel #cgdiskel meg csinaltm 2 particiot amit utana #fdiskel rosszul csatoltam mert ossze kevertem a /boot es a /home ot. Az lenne a kerdesem , hogy hogy tudom torolni ezeket es ujra kezdeni? Restart nem segit , #cgdisk auto abort , el sem indul rossz tablere hivatkozta
-
|DavidWoody|
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés. Fedora linux hány fizikai processzort kezel ? Létezhet , hogy kezel 2 darab vagy 4 darab , 10/20 -as Xeont ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest