Hirdetés
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Raspberry Pi
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Köszönöm. Tényleg megjelenik, hogyha több nyelv is be van állítva. A baj az volt, hogy nem a Régió beállításokban adtam hozzá a másik nyelvet, hanem a Nyelvek beállításokban adtam hozzá. Sima felhasználói hiba.

Azonban a gyorsbillentyűt nem tudom beállítani, mert a 2-es ponttal jelzet Layout Settings nincs ott, ahol lennie kellene. Igazából ez nem annyira nagy baj, mert így már anélkül is tudok váltani a nyelvek között. -
FLATRONW
őstag
Sziasztok.
Ebben tudna valaki segíteni?
És lenne egy másik kérdésem is. Hogyan tudom az asztalon levő ikonok szövegét átméretezni? Az ikonok méretét megtudom változtatni, de az alatta levő szöveg így elég rosszul mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest