Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
Valakinek sikerült már az xfce power managert normális működésre bírni? Értem ezalatt azt, hogy vlc, vagy flash/youtube videók alatt ne kapcsoljon ki a kijelző? 5 percre van állítva a screen off, sleep meg hybernate kikapcsolva. Caffeine-t próbáltam, de azzal sem jó, mert nem tesz kivételt, hiába van csak a vlc, chromium meg flash hozzáadva teljesen felül írja a power managert és ha megy a caffeine akkor abszolút nincs screen off ami szintén nem jó. (Manjaro 0.8.8)
-
MKLS
aktív tag
Üdv!
Manjaro 0.8.8 Xfce felületen beállítottam, hogy a notebook fedél lezárásakor a képernyő kikapcsolásán kívül ne tegyen semmit. (érdekes módon ez most manjaro-ban sikerült pár clickkel, xubuntu-ban csak conf file szerkesztéssel, mert bugos volt a power controls... (13.10)
) A problémám az, hogy ilyenkor mindig bejön a kijelző(display) menü (ahol felbontást meg Hz-t tudnék állítani) ráadásul kétszer, egyszer amikor benyomódik az a kis pöcök amit lenyom a fedél, másodszor meg amikor kiengedi, ezt kézzel is le tudom szimulálni. Mit kellene állítani ahhoz, hogy a kijelző menü ilyenkor ne ugorjon fel?
Minden bizonnyal xfce probléma mert cinnamon-on, mate-en, unity-n nem tapasztaltam ilyent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest