- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
YouCanCANON #3298 üzenetére
Szia!
Mi a pontos hibaüzenet? Csekkold le a SCSI biosban alaposan hogy minden jól van-e beállítva! Raid kártyán is be kell lőni jól a tömböt hogy az megegyezzen a telepítés feltételeivel. Személy szerint ilyet még nem csináltam de ez a megérzésem. Grafikus telepítőt használsz? Debiannál sokszor tapasztaltam azt hogy hibás a telepítő! Ha nem megy ezzel próbáld régebbivel vagy egy újjabb ( pl. weekly) verzióval. Volt egy olyan időszak amikor csak a 3 floppy image változattal tudtam feltenni rendszert. És még valami Linux Loader felejtős ha jól Debianék ejtették is. Nekem a Grub eddig mindig bejött. Apropó ennek mi a pontos hibaüzenete?
Üdv., Nagytalp. -
GD
őstag
válasz
YouCanCANON #3298 üzenetére
nem lehet a /boot raid5-ön, a lilo nem kezeli le meg az initrd..valami ilyesmit olvastam és magam is belefutottam a hibába.. a boot-ot át kell tenni raid1-re vagy valami más megoldást kell találnod
-
ngabor2
nagyúr
válasz
YouCanCANON #2432 üzenetére
valszeg bambano megoldása a legésszerűbb és legegyszerűbb.
ha meg már próbálkoztál, írd le, hogy mivel próbálkoztál, hogy azt már ne ajánljuk. -
Vilmoskorte
tag
válasz
YouCanCANON #2432 üzenetére
Ne haragudj, de ezzel csak magadat minősíted. Mi köze a levelezésnek az smp-hez? Ez lenne a nagy linuxos topic? Mit vársz el, mond csak? Csak nem azt, hogy valaki helyetted megold dolgokat és fogja a kezed? Kicsit tevékenykedhetnél önállóan is. Pl keresel, és találsz: http://www.szabilinux.hu/index.html#email
Megcsinálod. Esetleg nem megy. Visszajössz, leírod, hogy mit csináltál eddig, hol akadtál el. Kapsz tippeket, javaslatokat. Ezeket is megcsinálod. És így tovább.
Menni fog? -
bambano
titán
válasz
YouCanCANON #2429 üzenetére
A triviális megoldás, hogy bemész a diszkbe és kinyittatod a tűzfalat, majd megkeresed a matintézetben a rendszergarázdákat és ők segítenek neked megoldani. Nem hiszem, hogy bárki külsős el tudja pontosan mondani az unidebes elvárásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- War Thunder - MMO Combat Game
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Star Trek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged