- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Brown ügynök #11625 üzenetére
Felraksz egy disztrót, megnézed, kialakítasz rajta egy fejlesztői környezetet, azt is kipróbálod, megnézegeted.
S ha legközelebb kérdik, azt mondod te Linuxon is tudsz dolgozni és kész. -
válasz
Brown ügynök #11621 üzenetére
Figyu, ha értesz a Linuxhoz, abból bajod nem lesz. Sőt. Webszerverek, ha esetleg neked kellene melóhelyen adminisztrálni, lehet, hogy Linux alapúak lennének.
Sőt, így megpályázhatsz direkt Linux administrátor/rendszergizda állást is, én is voltam már ilyenen, és pl. pont az SQL tudás hiányán buktam be.
Ha meg informatikus lennél, és nem értesz, csak winnyózhoz, az szakmailag sem egy jó pont szerintem. Én pont ezért kezdtem el pingvinezni, és ideje lenne már Mac OS-t is abajgatni.Elvileg nincs különbség persze winnyózon futó apacs, stb. és Linuxon futó között, csak néha a gyakorlatban.
-
bambano
titán
válasz
Brown ügynök #11625 üzenetére
Nem, nem nehéz kérdés, csak a válasz nem fér bele a moderációs keretekbe
-
bambano
titán
válasz
Brown ügynök #11623 üzenetére
Persze, felvettek volna ide.
Szerintem ha eddig elvoltál windowson, akkor ne erőltesd a linuxot. Abból csak egy hosszú és terjedelmes flame alakulna ki. -
bambano
titán
válasz
Brown ügynök #11621 üzenetére
Azt, hogy melyik leendő munkaadó mit akar, nem fogjuk tudni eldönteni egy linuxos szakmai topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest