- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
Csupán ártatlan elmélkedés, hogy ha valamikor megtörténne Veled, akkor tudjam azt mondani, hogy én megmondtam

Ez még velem etch alatt történt (nem akkor volt verzióváltás, szóval testing lenny maradt, unstable meg sid) és végigcsináltam a hup-os írás útmutatását.
Minden szépen ment, élvezhettem az etch stabilitását és a frissebb programokat is. Míg nem egy zord, esős napon, egy olyan csomagot telepítettem fel, melynek átlagosnak mondható, ám annál fontosabb függőségei voltak. Mire észbe kaptam már y-t nyomtam a telepítésre.
Ezután boldogan éltem tovább, míg nem eljött a következő nap, mikoris, gondoltam, időszerű lenne frissíteni (a frissítés az etch-repóból jött).
Meglepetésemre mintegy 200-300 csomagot akart frissíteni. "No hát ez így nem lesz jó", gondoltam... Aztán About-ot megnézve, kiderült, hogy én már Lenny (azaz testing) felhasználó vagyok.
Mondtam: Ahh, sebaj, legalább friss csomagjaim lesznek.
Aztán ment ez így két hétig, amikor jött valami ízig-vérig testing csomag, ami rövid úton használhatatlanná tette a rendszert.
Azután átváltottam másik disztribre.. már nem emlékszem, hogy az Arch vagy a Slackware-t próbáltam akkor, de mindegy is a történet szempontjából.Nem mondom, hogy én mindent megpróbáltam... inkább elmenekültem a süllyedő hajóról (később adtam neki egy második esélyt, de akkor is pár héten belül tönkretettem
) És azóta Debiant, habár elismerem stabilitását (ha a stable repot használja), otthoni munkagépként nem tudom elképzelni (magamnál).
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Befutott a Code Vein II végső gépigénye
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) És azóta Debiant, habár elismerem stabilitását (ha a stable repot használja), otthoni munkagépként nem tudom elképzelni (magamnál).