- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2 #7397 üzenetére
tesztelgetem a hw hibat eppen, most fut (3 oraja) egy burnMMX es egy burnBX a cpuburn csomagbol, majd ha tudom nelkulozni egy napra a gepet, raeresztem a memtest-et is (bar az osszerakasakor is futott egy napot, minden hiba nelkul)
memoriaelfogyast amellett, amit te irsz, en meg azert zarnam ki, mert az apache kilovese utan (ami a rendszer memoriajanak kb negyedet eszi meg) sem valtozott a helyzet
illetve korabban volt egy gcc bug miatt memoriaelfogyos problemam, es akkor valoban kilotte a rendszer a memoriaigenyesebb progikat (apache, mysql, etc)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest