Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- OLED monitor topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Köszi a linkeket, örök hálám üldözni fog, amiért tettél is vmit hogy segíthess. Amúgy végigbogarásztam az rpm és az urpmi manját, megkérdeztem egy nálam sokkal okosabb, jártasabb embereket gyűjtő chat-en is. Ők oltottak le, hogy nem tudja, és ne tépjem, mint flokki a lábtörlőt. Az tény, hogy az ottlévő 2-300 ember 90%-a debian-t nyüstöl, a maradék 10% meg gentoo-t v. bsd-t és lövésük sincs az rpm-ről....
Miután kipróbáltam a manokban lévő, számomra nem világos jelentésű kapcsolókat is és irc-ztem is, utánna jöttem már ide, hátha majd vki profi rávágja, hogy rpm --everything string v. vmi a válasz
Pedig kell tudnia, mert az rpmdrake is képes rá, hogy telepítetlen csomagok közt is keressen leírásban, megjegyzésben, akármiben, de az nem fut konzolon. Az rpm is sokmident tud, de csak a telepített csomagokról, nekem meg pont a telepítetlenről kellene. Persze az is lehet, hogy maga az rpmdrake is vmi külső progit v. szkriptet hív meg ilyenkor. Ezesetben szívás. Nah mind1, ha lesz vmi, majd jól közzéteszem, főleg mert sztem nem egy triviális dolog ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Robotporszívók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest