Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokimester
csendes tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Használtam a keresőt. Találtam leírásokat, hogy valószínűleg az mbr-t kéne kinullázni vagy mit csinálni. Letöltöttem a Gparted nevű progit, ntfsre partícionáltam a korábban ext3 és swap partíciót, de a win így sem látta telepítőben. Átraktam fat32-re, hogy az fdisk is lássa. Csináltam bootfloopyról bootcd-t, azzal bootoltam, beírtam hogy fdisk /mbr, semmi sem történt. De már legalább láttam a vinyót. Aztán visszaraktam az Ubuntut, és majd megpróbálom hátha mellé felmegy a windows. Egyébként meg lehet hogy megsértettem a netikettet, viszont elnézést kértem érte. A való életben is így működik, nem?
És azért nem windowsos topicba írtam, mert mint már említettem, eddig nem volt ilyen gond sosem, és most Ubuntu telepítés után jött elő ez a probléma, ezért gondoltam rá hogy lehet hogy annak telepítése közben esetleg a partícinálással rontottam el valamit, illetve valami mást, nem értek hozzá, ezért bátorkodtam olyan fórumban írni ahol értenek a Linuxhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Anime filmek és sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És azért nem windowsos topicba írtam, mert mint már említettem, eddig nem volt ilyen gond sosem, és most Ubuntu telepítés után jött elő ez a probléma, ezért gondoltam rá hogy lehet hogy annak telepítése közben esetleg a partícinálással rontottam el valamit, illetve valami mást, nem értek hozzá, ezért bátorkodtam olyan fórumban írni ahol értenek a Linuxhoz.