- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
bambano #4607 üzenetére
olyat olvastam, hogy belső host kéréseket a külső trace-ra váltogat a két wan között talán..nekem az is bőven elég, meg ha az egyik ledöglik, attól még van net és kézzel nem kell adhock utána állítgatni..
b verzói mindkettő vpn-zik egy 100megás szerverre de akkor a szerver ip látszik kifelé, akkor van ciki ha reccsen a szerver és vagy a vpn, arra meg talán lehet vmi emergency script..
illetve, láttam olyan dlink routert aminek két wan portja van olyan ~180$-ért
mivel azok is linux alapon mennek, gondolom ezt egy p2-es kiszolgálná linux-al
tehát ha nem is lesz dupla sebesség, de lesz dupla biztonság,és vagy fele terheltség/vonal
még körberágom a témát, egyenlőre nem éles de a közeljövőben az is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest