Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
oké, akkor rá lesz engedve. a gépet elvitték, holnap talán már elérem ssh-val.
még egy érdekes probléma: wlan vs. wpa2. polgármesteri hivatal cuccai mászkálnának rajta, ezért kellene titkosítani ennyire. csakhogy amit találtam eddig, az vagy az volt, hogy nem működik, vagy 15-oldalas leírás, tele warninggal. tényleg ilyen macerás megoldani?
más: az e-mail probléma megoldódott, nem kell e-mail szerver. -
GD
őstag
rátaláltam a filezillára, több platformon is fut, a 3-as bétát tesztelem, elég egyszerű de kevés procit visz és van benne que támogatás, az fxp-t meg egyebeket még nem teszteltem..
eddig jónak tűnik..
az a szomorú, hogy a linux ugye desktop fronton is hajrázik és erőssége a hálózat, ellenben egy tök alap protokol-ra (ftp) nincs egy profi program guival...
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- ASUS routerek
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest