Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
úgy kezdtem neki, hogy floppy set. a boot floppy jó volt. a root nem

már hálóba is kötöttem, de addig nem jutottam el, hogy valamit fel is tegyek. a legszebb, hogy itthon nincs másik floppym, mert már régóta nem használom. úgyhogy mégcsak ismét ki se tudom írni azt az image-t.
de ha már felvetődött:
- bebootolok a boot floppyról
- beteszem a root floppy-t
- aztán a netdrivert, és tegyük fel, van net. innen kezdve hogyan tovább? van egy helyi deb tükröm.
mod: részben megoldódott. csak a saját tükröt nem tudom használni, de a telepítő megy.
a vinyócserével annyi a baj, hogy a szerverben 80-eres scsi van, egy másik gépben, amiben scsi-kártya is akad, ott meg 50-eres. ráadásul nem is értek a scsi-hoz, úgyhogy ezt a kiveszem-telepítem-visszateszem dolgot inkább hanyagolnám.
kérdés2:
A: then C: ezesetben a C: a channel 0 lun 0 vinyó lenne?
mod: nem hajlandik felismerni a scsi kártyát. valami cselhez kell folyamodnom, de ahoz rövidek a tápkábelek. no, majd kitalálko valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő