Hirdetés
- E-book olvasók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
haverom ubuntuján a ''lemezek letapogatása'' eltart vagy öt percig, nekem a fedora core 6-on 3 másodperc, pedig a két gép között nincs olyan nagy teljesítménykülönbség, sőt... viszont a kicsikét gyengébb másik gépen fedora 7 alatt ugyanúgy megőszülök mire mire befejezi ezt lépést úgyhogy ez valami érdekes bug. nem tudom mit akarsz csinálni a gparted-del, de amire én eddig használtam, ahhoz mindig a liveCD vagy liveUSB kellett, próbáld ki azzal, és ha az is megakad, akkor bugos a gparted. Ja, meg a fedora 7 abban újított a core 6-hoz képest, a libata -t használja (vagy újabb libata-t, nem tudom pontosa), nem lehet hogy abban van valami bug, ami miatt a gparted kiakad?
[Szerkesztve] -
Nem, az a baj, hogy a kedvedért felraktam a programot én is, (kérem higyjétek el, hogy be tudom állítani az X-et) és nekem is megrohadt ugyanott, ahol neked.
Mivel az én gépem nem mai gyerek (jó eséllyel másfajta darabokból van, mint a tied), valami generális bajba sikerült belecsápolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- PlayStation 5
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Witcher 1 Collector's Edition
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi