-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
Archttila #34983 üzenetére
használtam egy ideig NFS-t, de piszok idegesítő volt, hogy a különféle konténerek különféle uid/guid számmal hoznak létre fájlokat és folyamatosan engedély problémákba ütköztem. Értem én, hogy ez publikusban vagy corporate környezetben így a jó és kezelni kell, de itthon ülök egy kifelé nem megosztott NAS-al, nincs erre szükségem. Szerver oldalon folyton chown scriptek futottak, hogy egy feliratot a film mellé tudjak tenni.
Valamiért ez a gondom smb-vel nincs. Tudom, hogy user error, megoldható, kevésbé biztonságos stb de igazából minden eszközön gond nélkül megy az smb és többnyire probléma mentes.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged