- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
urandom0 #34482 üzenetére
De láttam Tumbleweed-et, használtam is egy rövid ideig. Csak az egy rolling disztró, más kategória.
Meg nem mondom neked, hogy mivel lehet nézni a lemez írását, na azt megnéztem frissítés után, hogy hol tart, majd kikapcsoltam a gépet. Aztán egy hét múlva bekapcsoltam, és lefrissítettem, és meglett, hogy mennyit írta a lemezt a frissítés. Aztán használtam addig, míg nem lettek új frissítések, és frissítés előtt megnéztem, hogy normál használattal mennyit íródott a lemez. Nem pontos értékek, természetesen, de meglepő lett az eredmény.
"Élesben" csak stabil Debiant használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest