- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
lionhearted #34458 üzenetére
27"-on is skáláznék: most 200% (150-175 jobb lenne) , 27"-om meg valahol 125-150% között lenne nekem megfelelő, a 100% ott is túl kicsi lenne. Annál nagyobb monitor meg el sem férne ;-)
Azt, hogy a skálázás nem történik hardveresen nyorsítottan hogy érted? 100%-on sem az igazi, messze nem: pl. a laptopomon 100%-on eszi a procit egy videó, de ha jól emlékszem az asztali gépen is elég erősen hajtja a 6 magot, még ha nem is annyira, mint 200%-on.
Akkor szerinted KDE- próbáljak inkább? Régen azt használtam (10-15 éve) , de valahogy az újdonságait nem szerettem, váltottam... Nem szeretem én már a változásokat ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged