Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Vasti74
üzenetére
Nem nagyon tudtunk neked segíteni, mert minden jónak néz ki. Előfordulhat hw specifikus dolog ami miatt tényleg érdemes legalább penről futtatva megnézni másik disztrókat, valamint írni a Mint fórumába is.
Én jó ideig együtt éltem egy hibával ami Manjaro alatt játék közben random fagyásokat okozott, miközben mások ugyanazt a kártya szériát gond nélkül használták... Odáig debuggoltuk a kernel/drm srácokkal, hogy valószínűleg nem volt jó a frekvencia - feszültség görbe (eltért a Windows alattitól) és terhelés alatt alulfeszelte a GPU-t a kernel, ami így instabillá vált. Végül nem vagyok benne biztos, hogy pontosan mi lett a megoldás, mert mikor a Manjaro KDE-t lecseréltem a tök hasonló EndeavourOS KDE-re, akkor ezek a problémák megszűntek.
Az is előfordulhat nálad, hogy egyszerűen van valami bug a Mint Cinnamonban lévő megjelenítő kódban... Régebben pl. küzdeni kellett Intel hardveren az egyszerűbb megjelenítőkkel, hogy ne legyen képtörés videólejátszás közben Intel VGA mellett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone-t használók OFF topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi