Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Vasti74
üzenetére
Nem nagyon tudtunk neked segíteni, mert minden jónak néz ki. Előfordulhat hw specifikus dolog ami miatt tényleg érdemes legalább penről futtatva megnézni másik disztrókat, valamint írni a Mint fórumába is.
Én jó ideig együtt éltem egy hibával ami Manjaro alatt játék közben random fagyásokat okozott, miközben mások ugyanazt a kártya szériát gond nélkül használták... Odáig debuggoltuk a kernel/drm srácokkal, hogy valószínűleg nem volt jó a frekvencia - feszültség görbe (eltért a Windows alattitól) és terhelés alatt alulfeszelte a GPU-t a kernel, ami így instabillá vált. Végül nem vagyok benne biztos, hogy pontosan mi lett a megoldás, mert mikor a Manjaro KDE-t lecseréltem a tök hasonló EndeavourOS KDE-re, akkor ezek a problémák megszűntek.
Az is előfordulhat nálad, hogy egyszerűen van valami bug a Mint Cinnamonban lévő megjelenítő kódban... Régebben pl. küzdeni kellett Intel hardveren az egyszerűbb megjelenítőkkel, hogy ne legyen képtörés videólejátszás közben Intel VGA mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest