Hirdetés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #34277 üzenetére
Mondjuk tök jó, hogy kifejezetten 24/7-es üzemre való, kamerarendszerhez kitalált hdd-t használtam és alig 4 évet bírt ki...
A legdurvább hibát követted el egyébként, sok gyártó le is írja, hogy ne alkalmazza rendszermeghajtónak és azokkal azonos fájlrendszeren futó merevlemezként! Van ugyanis a surveillance merevlemezeknek egy spéci tulajdonsága, viszonylag nagy hibatűrése van a bitek rögzítésénél és ezt a normál fájlrendszerek folyamatos kűzdelemmel próbálják helyrehozni! Az a 4 év így komoly teljesítmény volt!
(az újabbak nem tudom ilyenek-e még, de a régebbiek tuti így működtek, ha jól rémlik AV-GP volt a kategória neve)
Leltem is egy régi bejegyzést most...[link]
Not For Desktop Use - ez a kulcsszó
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő