Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A basic auth csak egy szabvány, hogyan küldöd el a jelszavad. Hogy azzal mit csinál a web szerver, az a te dolgod.
Attól lesz jobb egy megoldás, hogy nem csak user/passt küldesz, és lehetőleg nem plain HTTP-n.
Szerintem.@bambano: minden igaz, csak az nem, hogy user/pass tárolásra ajánlottam. Alapból tud totpot, webauthN, és más modern autentikácios lépést/megoldást. Néhány kattintás, és jól dokumentált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52-ES PS4 IS !
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem.