- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Apple asztali gépek
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
ragazzo #3346 üzenetére
Nem tudom, hogy jobb-e, ez szerintem mindenkinek saját döntése. Minden disztrónak van valami sajátossága, minimális mértékig mindenhol tanulni kell egy kicsit. Az viszont nem kérdés, hogy az Ubuntu nagyon jól el van látva segítséggel, tehát úton útfélen tudnak segíteni, hogy a Gobo hogy áll ilyen téren azt nem tudom.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest