- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Mit értesz a más alatt? Protokollt?
FZ helyett pedig WinSCP-vel valamivel gyorsabb, de nem az igazi. Egy magyarban lévő szerverre ezerszer gyorsabban tölt szinte még a FZ-val is.
#31129 lionhearted
Ma pl. a játékban szereplő hangokat próbálta szedni amelyek pár megásak és tetőzött 300kb/s-en / fájl (egyszerre 3-at szed a beállítások alapján).
A poén hogy eközben egy másik személynek meg ugyanazt a fájl pár kb/s sebességgel szedte, pedig ő rootként volt belépve én meg egy kissebb loginnal.
Optimal connection puffer ki lett kapcsolva a WinSCP-ben (mint netes ajánlás), de nem vitt előrébb.
Elvileg a biztonsága miatt állította be ezt anno aki feltelepítette, viszont ő már nincs a látómezőben.#31130 bambano
Na ezért írtam, hogy a kezdő linuxosba akartam írni, mert amiket írsz magasak nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged