- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
bambano #30593 üzenetére
Bocsánat, nem láttam, hogy olyan topik is van. Ez a megoldás nem jó. Ugyanis ezzel ugyan nem csak a fájlban eltárolt és az általam kézzel megadott input kerül be, és UTÁNA indul a program. Nekem úgy kéne, hogy a progi induláskor végrehajta a fájlban lévő parancsokat, aztán visszakerül az irányítás hozzám, de úgy, hogy a program NEM lép ki. Ezt félinteraktív módnak nevezik, a terminálos calc progi pl. tud ilyet a -i kapcsolóval, elindul, a proginak előre átadott inputot végrehajtja, majd ha ezzel végzett, visszaadja a felhasználónak az inputot, hogy további parancsokat vihet be.
Jelenleg viszont ez a kpcli csak annyit tud, hogy végrehajt előre megadott parancsot (már ez önmagában problémás, hogy csak egyet), és utána KÖTELEZŐEN kilép, ami nekem baj, ezt akarom megkerülni. Az is igaz, hogy a megoldás se fog segíteni, mert < fájl inputból meg valami miatt cseszik végrehajtani a parancsokat. De a megoldást továbbra is keresem, mert más CLI/TUI alkalmazásoknál is jól tud jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- SzoftverPremium.hu
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő