Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
bambano #29983 üzenetére
Szemeztem én is már ezzel szerelt lappal, de egyelőre okafogyottá vált, még mindig csak 1 gépen ülök. [link] Pár tavalyi és tavalyelőtti komment lentebb, linux érintettségű, akkor még azon kattogtak, hogy melyik disztróba kerül be támogatás és az milyen, illetve állítgatják páran, hogy jó a támogatása. Azóta ez csak javulhatott tovább, szerintem mint hardver, nemigen lehet gond vele, persze nem enterprise grade cucc, de otthon akár a külön szerelt kártyát, akár az alaplapra tett verziót akarjuk, simán behúznám ilyen itthoni célra, hogy akár egy drágább switch-el, akár direktben, összekössem az asztali fotó és video feldolgozó PC-m a pincében lévő NAS-al (ha nincs switch, direktben a két gépet, a többiek meg mehetnek a klasszik 1Gbit és wifi vonalon).
(Most hoztam is választ a kérdésedre, meg nem is, de inkább a megbízható ágra tippelnék, mint a vacakra).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- További aktív témák...
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest