Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Pánik a memóriapiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Sajnos a munkahelyi munkaállomásokon windows van, és úgy, hogy minden nap leállítom, másnap elindítom, az XP sp2 volt az első, amivel nem volt különösebb stabilitási problémám (az más kérdés, hogy egy csomó mindenben rám akarják erőltetni a f@szságaikat azóta is). Megkacsáztam, 2004 augusztus 25-én jött ki, kb. fél év után kaphattuk meg. Szóval addig stabilabb volt az otthoni linuxom...
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Na jó, nem 24. 16-18 ? 96-ban Netscape navigátoroztam faternál a cégben és néztem a DOS után az űrtechnikát, utána jött egy ősrégi SUSE, amivel elkezdtem kapizsgálni egyáltalán, mi az a Linux, utána jöttek az első szopások VMWare-el, hát az ja, úgy kb. 2000-es évek első fele, pont gimi után. Akkoriban még jobban érdekelt az IT, mint a punci, érdekes módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hálózati / IP kamera
- Epic Games
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest